Studerende WebudviklerVelkommen til siden, jeg hedder Shawn. Jeg er i gang med at uddanne mig inden for it feltet, nærmere bestemt Webudvikling. Jeg har lavet siden her for at fortælle lidt om hvem jeg er, hvad jeg beskæftiger mig med og for at kunne vise dig et udvalg af hvad jeg har lavet. I portfoliet kan du se et udpluk af ting som jeg har beskæftiget mig med, både i forbindelse med uddannelse men også projekter af personlig interesse. Jeg er uddannet multimediedesigner. Forståelse for layout og kodning af websider er noget jeg finder ret interessant.
Webudvikling er derfor et felt som jeg har valgt at uddanne mig videre inden for, da det giver mig mulighed for at udvikle mine færdigheder og viden omkring programmeringssprog og kommunikation yderligere.
3D
 

3D

Fiktiv motorcykel modelleret i Rhino 3D
Hjemmeside
 

Hjemmeside

Denne hjemmeside blev til som del af et projekt på MMD studiet
Hjemmeside
 

Hjemmeside

Denne hjemmeside blev til som del af et projekt på MMD studiet
Animation
 

Animation

Kamera linse animeret i Maya

Interesser

Som du måske allerede har lagt mærke til, så har jeg mange interesser som stikker i lidt forskellige retninger. Jeg har længe lavet 3D modeller og renderinger af ren og skær passion. Det fascinerer mig, at man ved hjælp af 3D software og kreativitet kan lave et visuelt produkt som senere kan blive realiseret i den virkelige verden, alt sammen skabt ud fra en tænkt ide.
Fotografering er jeg indenfor de seneste år begyndt at blive interesseret i og bruge en del af min fritid på. Udover at fotografering er interessant i sig selv, så bruges billeder og video indenfor mange områder af det digitale univers og er ofte en bidragende faktor i et godt design eller layout. Viden om- og erfaring med fotografering er derfor noget jeg føler kan give mig flere muligheder i min kreative udfoldelse.